در حال بارگذاری ...
جمعه 25 آبان 1403
در دیدار رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس مطرح شد؛

تبیین اهداف و برنامه‌های آموزش عالی مهارتی از تربیون‌های نمازجمعه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای استان فارس، حجت‌الاسلام و المسلمین حسین ملک‌مکان امروز چهارشنبه اول مرداد 99 در دیدار با رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس با قدردانی از فعالیت‌های صورت گرفته در این دانشگاه و تبریک هفته ملی مهارت اظهار داشت: شاخصه اصلی این دانشگاه این است که فارغ‌التحصیلان آن با داشتن یک مهارت، منتظر پشت میزنشینی نیستند و به راحتی از تخصص خود برای فعالیت در جامعه بهره می‌گیرند.

وی بیان کرد: در رشته‌های نظری دانشگاهی اگر دانشجو علاقه‌مند نباشد و جنبش و جوش در تحقیق‌ها و ارائه پژوهش‌ها نداشته باشد پس از دانش‌آموختگی شاید چندان موفق نباشد اما تحصیل دانشگاهی در رشته‌های فنی با توجه به همراه بودن علم و عمل و دروس کارگاهی بازدهی و کارایی بیشتری برای ورود به بازار کار دارد.

ملک‌مکان تاکید کرد: معرفی دانشگاه فنی و حرفه‌ای و همچنین دانشکده‌های آن نیازمند اطلاع رسانی و فرهنگ‌سازی بیشتری دارد و باید نقش سازنده آن در آموزش عالی بیش از پیش تبیین شود، در این زمینه نیز در شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس آماده ایم از تربیون‌های نمازجمعه بخشی از این موضوع را دنبال کنند.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان فارس گفت: در راستای توسعه علم، دانش، فناوری، کارآفرینی و سوق دادن جامعه به این سمت نیز، آمادگی برای سخنرانی روسای دانشکده‌های فنی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس از طریق تربیون‌های نمازجمعه شهرستان‌ها نیز وجود دارد.

عضو جامعه روحانیت شیراز تاکید کرد: معرفی دانشگاه فنی و حرفه‌ای فارس و رشته‌های آن در دبیرستان‌ها و قبل از انجام انتخاب رشته توسط دانش آموزان نیز یک ضرورت است که باید توسط آموزش و پروش و این دانشگاه دنبال شود.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس نیز در این در دیدار با تبریک هفته بزرگداشت نمازجمعه و قدردانی از همکاری ائمه جمعه نقاط مختلف استان فارس در راستای فرهنگ سازی و ارتقاء نظام آموزش عالی مهارتی از طریق تربیون‌های تاثیرگذار نمازجمعه اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس که سابقه‌ای حدود 60 ساله دارد در حال حاضر دارای 14 دانشکده در شهرستان‌های مختلف استان فارس است.

دکتر محمدجامعی افزود: دانشکده فنی و مهندسی شهید باهنر شیراز به عنوان مرکز معین دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دارای چهار هزار و 500 دانشجو بوده و از دانشکده‌های با سابقه و فعال نظام آموزش عالی کشور به شمار می‌رود که در هشت سال دفاع مقدس نیز شهدا و ایثارگران بسیاری را تقدیم نظام و انقلاب کرده است.

وی بیان کرد: دانشکده فنی شهید باهنر به طور معمول میزبانی برنامه‌های  فرهنگی مختلف ملی را عهده دار است و خوشبختانه در موضوع تاثیرگذاری بر اشتغال و تولید با  تربیت تکنسین‌ها و مهندسان کاربردی ماهر نیز موفق بوده و بخش زیادی از نیروی کار بنگاه‌های اقتصادی را فراهم کرده است.

رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید باهنر شیراز در بخش دیگری از سخنان خود خواستار همکاری بیش از پیش ائمه جمعه در فرهنگ‌سازی آموزش‌های مهارتی در جامعه شد و گفت: باید والدین را به سمتی ببریم که فرزندان خود را برای تحصیل در هنرستان‌ها و سپس ادامه تحصیل در دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان یک دانشگاه دولتی هدایت کنند.

وی با تاکید بر اینکه امروز مهارت یک الزام است، بیان کرد: اینکه یک دانش آموخته دانشگاه فنی و حرفه‌ای به راحتی وارد بازار کار شده و یا برخی از آنها مشاغل کوچک را راه‌اندازی می‌کنند، در وضعیت موجود جامعه امروز که یکی از دغدغه‌ها اشتغال می باشد بسیار با اهمیت است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای فارس با بیان اینکه همکاری همگان برای اشاعه فرهنگ مهارت آموزی یک ضرورت است، تاکید کرد: اگر دانش آموزان نخبه و با انگیزه وارد هنرستان‌ها شوند، در آینده مهندسان بهتری می توانیم برای خدمت به جامعه تربیت کنیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس نیز در این نشست با تبریک هفته نمازجمعه اظهار داشت: این دانشگاه علی رغم اینکه یک دانشگاه فنی است، اما در بخش فرهنگی نیز فعالیت‌های زیادی را انجام داده که نمونه آن نقش آفرینی بسیج دانشجویی این دانشگاه در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی است.

نادرامیدوار بیان کرد: در حال حاضر هشت کانون در دانشگاه فنی و حرفه‌ای فعال است و در جشنواره حرکت دانشجویان این دانشگاه در سال گذشته از 35 مقام 23 مقام را به خود اختصاص دادند.

وی افزود: ساخت بزرگترین مجموعه فرهنگی و مذهبی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در دانشکده فنی شهید باهنر و کسب دستگاه برتر در برپایی نمازجماعت اینها نشان از اهمیت دانشگاه به مسائل فرهنگی دارد.

امیداوار گفت: ایجاد کارگاه‌های مهارت افزایی با محوریت تولید ماسک، جذب 123 میلیون اعتبار برای کمک به دانشجویان نیازمند در طرح مشق همدلی وزارت علوم از دیگر برنامه‌های شاخص این دانشگاه بوده است.

معاون دانشگاه فنی و حرفه‌ای فارس در پایان خواستار حمایت بیش از پیش این دانشگاه و معرفی آن از تریبون‌های نمازجمعه شد.

براساس این گزارش، دکترجامعی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس با اهدا لوح سپاس از تلاش‌های حجت‌الاسلام والمسلمیت ملک مکان در راستای فرهنگ سازی آموزش های مهارتی در راستای ارتقاء نظام آموزش عالی تجلیل کرد.

انتهای پیام/