در حال بارگذاری ...
جمعه 25 آبان 1403

وعده‌های غذایی مناسب ماه رمضان در شرایط کرونایی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس، در ماه مبارک رمضان روزه‌داران باید به نوع وعده‌های غذایی خود توجه داشته باشند؛ به طور مثال در وعده سحر باید غذاهای کم‌حجم و غنی از مواد مغذی که کم‌نمک، کم‌چرب و کم‌شیرین هستند مصرف کنند و از غذاهای سرخ‌شده و پرادویه پرهیز کنند.

در این اینفوگرافیک که براساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، به بایدها و نبایدهای وعده‌های غذایی در ماه رمضان، بویژه در شرایط شیوع کرونا، اشاره شده است.