منتخب شهرستانهای کازرون و کوهچنار در بازدید از کارگاه دوخت دانشکده فنی کازرون:
آموزش مهارتی و جذب دانشآموختگان در بازار کار، شاخصه اصلی دانشگاه فنی و حرفهای است
منتخب مردم شهرستانهای کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی از کارگاه دوخت دانشکده فنی و حرفهای شهرستان کازرون بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس در این بازدید اعظم قنبریان رئیس دانشکده فنی و حرفهای شهرستان کازرون ضمن عرض خیرمقدم و قدردانی از حضور دکتر فریدون عباسی در دانشکده فنی و حرفهای کازرون به تشریح کامل فعالیتهای آموزشی این دانشکده به ویِژه کارگاه تولید ماسک که در راستای پیشگیری از بیماری کرونا در این دانشکده فعال شده است پرداخت.
نماینده منتخب مردم شهرستانهای کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی در این بازدید از فعالیتهای جهادی صورت گرفته در دانشکده فنی و حرفهای دختران کازرون قدردانی کرد و اظهار داشت: حضور در جمع بانوان جهادی که این روزها مشغول تولید ماسک هستند، خاطرات پشتیبانی جنگ در سالهای دفاع مقدس را برایم تداعی کرد.
دکتر فریدون عباسی بیان کرد: معتقدم نقش زنان امروزه در خط مقدم تمدنسازی قرار دارد که شاهراه اصلی رشد بشریت است.
وی که مدیریت اجرایی و مشاور حوزه معاونت دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را نیز در کارنامه خود دارد در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت تاثیرگذار آموزشهای مهارتی فنی و حرفهای در دانشگاه فنی و حرفهای کشور اشاره کرد و افزود: اینکه دانشجویان این دانشگاه، فنی آموزش داده میشوند وپس از دانش آموختگی با مهارتی که به دست میآورند میتوانند در آینده جذب بازار کار شوند بسیارموثر بوده و شاخصه اصلی و نقطه امید دانشگاه فنی و حرفهای به شمار میرود.
معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در دولت دهم تاکید کرد: بر این باوریم باید آموزشهای فنی در آموزشکدهها و دانشکدههای فنی و حرفهای کشور توسعه یابد تا روز به روز شاهد تربیت تکنسینهای ماهر در جامعه باشیم.
عباسی همچنین در این بازدید جهت حضور در جمع دانشجویان دختر دانشکده فنی و حرفهای شهرستان کازرون و پیگیری برای رفع مشکلات و توسعه این دانشکده قول مساعد داد.
رئیس دانشکده فنی و حرفهای شهرستان کازرون، نیز در این بازدید اظهار داشت: این دانشکده در شش رشته و دو مقطع کاردانی و کارشناسی از سال 76 فعالیت خود را آغاز کرده است.
اعظم قنبریان به موضوع تولید ماسک در دانشکده فنی کازرون در راستای پیشگیری از کرونا اشاره و تصریح کرد: این مهم در دهه اول اسفندماه 98 آغاز و تاکنون بیش از ٤٦ هزار ماسک توسط دانشجویان، اساتید، کارکنان و گروههای جهادی در این دانشکده تولید شده است.
وی بیان کرد: ماسکهای تولید شده به صورت بهداشتی و بستهبندی در اختیار داروخانهها،ادارهها،بانکها،بیمارستانها، افرادبیبضاعت،فرمانداری،دفتر امام جمعه و سایر دستگاههای و نهادهای شهرستان قرار گرفته است.
قنبریان تصریح کرد: در مدت فعالیت کارگاه تولید ماسک در دانشکده فنی و حرفهای کازرون که همچنان نیز فعال و به تولید روزانه دوهزار ماسک رسیده امام جمعه، فرماندار، دادستان،فرماندهیانتظامی، سپاه و ارتش در منطقه کازرو،رئیس شبکه بهداشت و درمان و خیران بازدید کردهاند.
انتهای پیام/