در حال بارگذاری ...
جمعه 25 آبان 1403

حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای فارس در اختتامیه مسابقات ملی طلاسازی در شیراز

دکتر جامعی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس در  آیین اختتامیه اولین دوره مسابقات ملی طلاسازی که به میزبانی اداره کل فنی و حرفه ای فارس برگزار شد، شرکت کرد.

در این مراسم  معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس با بیان اینکه برگزاری این مسابقات و نیز ظرفیت‌های موجود امیدبخش آینده‌ای درخشان و توسعه در این رشته است، بیان کرد: این صنعت بسیار اقتصادی است و می‌تواند ارزش افزوده ایجاد کند و موجب اشتغالزایی شود از همین رو است که باید در این مسیر برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گیرد.
یدالله رحمانی  با اشاره به اینکه در فارس 50 مرکز آموزش دولتی و 800 مرکز آموزش آزاد فنی و حرفه‌ای فعالیت می‌کند، ابراز کرد: در این مجموعه‌ها سالانه 20 میلیون نفر ساعت در مجموع آموزش داده می‌شوند.  امروز زمینه جذب افرادی با تحصیلات دانشگاهی در بازار کار فراهم نیست، ادامه داد: آموزش در زمینه فنون طلاسازی و جواهر سازی می‌تواند زمینه ساز اشتغال زایی برای علاقه مندان باشد. 
وی با اشاره به ضرورت تحقق دستور رهبری به منظور حمایت از کالای ایرانی گفت: کیفیت بخشی و متنوع سازی زمینه را برای برتر شدن کالاها و رقابت آنها در عرصه بین المللی و ملی فراهم می‌کند.معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری استان فارس ابراز داشت: امروز در شرایطی هستیم که بیش از هر زمان دیگر نیاز به حمایت از بخش خصوصی است چراکه تجربه جهانی نشان می دهد جایی که محوریت با بخش خصوصی باشد، سرعت توسعه بیشتر است.رحمانی ادامه داد: وضعیت تامین بودجه‌های دولتی دشوار است و کمبود منابع بخش دولتی،سرمایه گذاری بخش خصوصی را ضروری کرده است.وی همچنین از حمایت دولت از هنر جواهر سازی و صنایع وابسته به آن سخن گفت و ابراز داشت: هر نوع حمایت اعم از اعطای تسهیلات به فعالان این حوزه ارائه خواهد شد؛ افزون بر این برای بازاریابی این محصولات تولیدی، ارائه آموزش های متناسب با نیاز بازار نیز ضروری است. 

** ترویج آموزش های مهارتی هدف برگزاری مسابقات است 
مدیر کل فنی و حرفه‌ای استان فارس نیز در این آیین هدف از این مسابقات را ترویج آموزش‌های مهارتی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و نیز پیگیری رشته‌هایی خواند که منجر به اشتغال می شود.
حشمت کوشکی با بیان اینکه در سال جدید در پی تداوم بخشی به شعار آموزش برای مهارت و مهارت برای اشتغال هستیم، افزود: مهارت آموزی امروز به یک گفتمان بدل شده است و در کشورهای توسعه‌ یافته یکی از دلایل توسعه یافتگی همین مهارت آموزی است.
وی ابراز داشت: بر آنیم در سال آتی دومین دوره این مسابقات را نیز در شیراز برگزار کنیم.

در نخستین دوره از مسابقات ملی طلاسازی که طی دو روز در روزهای 27 و 28 بهمن ماه در شیراز برگزار شد، از 22 استان شرکت کننده سه استان قزوین، تهران و مازندران به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند.

 

برای دیدن گزارش تصویری خبری این مراسم اینجا کلیک کنید.