در حال بارگذاری ...
جمعه 25 آبان 1403

مدیرکل طرح‌های عمرانی دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای کشور:
هزار میلیارد ریال اعتبار برای تأمین پروژه‌های فاقد موافقت‌نامه تأمین شده است

مدیرکل طرح‌های عمرانی دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای کشور گفت: با برخورداری از ظرفیت مصوبات هیئت امنایی شورای فنی برای پروژه‌های فاقد موافقت‌نامه تا مبلغ ۱۰۰۰ میلیارد ریال جذب اعتبار شده است.

محمدکاظم عبدی عصر امروز سه‌شنبه ۲۵اردیبهشت‌ماه در دیدار با رئیس آموزشکده‌های فنی استان‌های فارس و کهگیلویه و بویر احمد افزود: شورای فنی دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای با هدف رفع گره‌ها و مشکلات و گلوگاه‌های پروژه‌های عمرانی دانشکده‌های فنی کشور تأسیس شده است و هم‌اکنون نیز فهرستی برمبنای تعداد پروژه‌های خیرساز تهیه شده و همه هزینه‌های پروژه‌هایی همچون خوابگاه‌ها و سلف سرویس‌ها ازطریق این طرح تأمین خواهد شد.

وی بیان داشت: میزان تخصیص اعتبارات عمرانی دانشگاه‌های فنی طی دو سال گذشته بسیار اندک بوده است و به همین دلیل مطالبات پیمانکاران در این مدت، افزایش یافت.

عبدی با بیان اینکه در سال ۹۶ با تخصیص اعتبار،‌ ۱۶۰میلیارد ریال برای تسویه همه پیمانکاران مراکز  اعتباری پرداخت شد، افزود: با جذب اعتبار در پایان سال ۱۳۹۶ مبلغ ۳۲۰میلیارد ریال بین مراکز مختلف برای تکمیل پروژه‌های عمرانی در قالب چند طرح در کل کشور تقسیم شده است.

وی ادامه داد: بخشی از اعتبارات مربوط به طرح‌های متمرکز، همچون احداث خوابگاه‌ها در کل کشور است و برخی دیگر از این اعتبارات به‌دلیل ناتمام بودن طرح‌های نوسازی مدارس تعریف نشده است.

عبدی افزود: دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای برای تأمین منابع مالی برخی طرح‌های عمرانی از ظرفیت خیرین استفاده کرده‌اند؛ ‌برای نمونه در استان فارس طرح‌های شهرستانهای استهبان و داراب به صورت خیر ساز تأمین شده است.

وی تعداد پروژه‌های نیمه‌تمام خیرساز دانشگاه‌های فنی در استان فارس را پنج پروژه برشمرد و گفت: پروژه سوله دانشکده پسران استهبان با ۱۵۰۰ مترمربع زیربنا و ۶۰ درصد پیشرفت، پروژه خوابگاهی دانشکده پسران لار با ۱۳۰۰ مترمربع زیربنا، مجموعه فرهنگی شهید باهنر شیراز با ۱۵۰۰ مترمربع زیربنا و ۷۰درصد پیشرفت، پردیس شهید باهنر شیراز با ۲۵۰۰ متر زیربنا و ۳۰ درصد پیشرفت و  ساختمان آموزشی داراب در زمره طرح‌های خیرساز است.

مدیرکل طرح‌های عمرانی دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای کشور خاطرنشان کرد: علاوه‌بر طرح‌های خیرساز تاکنون از اعتبارات ردیف متمرکز وزارت علوم استفاده شده است؛ همچنین در سال ۹۵ از همین منبع ۳۲میلیارد ریال اعتبار از وزارت علوم جذب شد.

عبدی تأکید کرد: آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای باید بازوان اجرایی در مراکز استانی‌ نیز باشند و درصورت امکان در تهیه نقشه، براورد هزینه و به منظور رفع دیگر نیاز‌ها اطلاعات کافی را به مراکز استان‌ها اعلام کنند تا رصد و بررسی پروژه‌ها آسان‌تر صورت گیرد.

مدیرکل طرح‌های عمرانی دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای کشور گفت: از آنجا که تعداد پروژه‌های نیمه‌تمام در برخی نقاط بسیار زیاد است، ‌اولویت تخصیص اعتبار با پروژه‌های نیمه‌تمام است و تا زمان تکمیل طرح نمی‌توان طرح‌های جدیدی را تعریف کرد.

لینک خبر در سایر رسانه ها:http://www.irna.ir/fars/fa/News/82916671