دیدار و گفتگو دکتر ابراهیم صالحی عمران با استاندار فارس
به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای باهنر شیراز، دکتر ابراهیم صالحی عمران در دیدار با استاندار فارس ، به تشریح فعالیت این مجموعه پرداخت و اظهار کرد: دانشگاه فنی حرفه ای با 173 دانشکده و آموزشکده یکی از بزرگترین دانشگاه های کشور است و حدود 200000 دانشجو دارد که تقریبا از نظر تعداد دانشجو بزرگترین دانشگاه در کشور است.
وی با بیان اینکه هدف این دانشگاه بیشتر تربیت تکنسین ، افزود: جامعه از دانشگاه فارغ التحصیلانی را می خواهد که بتوانند وارد عرصه کار و اشتغال بشوند و چرخ تولید رابه گردش درآورند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور بیان کرد :دولت و ریاست جمهوری نگرش بسیار خوبی به این دانشگاه داشته دارند و روی این دانشگاه برای رفع بیکاری و ایجاد اشتغال حساب ویژه ای قائل هستند و اگر به دنبال حل این مشکل باشیم باید دانشگاه های فنی و حرفه ای تقویت شوند.
وی ادامه داد: دولت و مجلس بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته اجازه تغییر لایحه را نخواهد داد اما با تلاش های صورت گرفته شاهد این بوده ایم که با تغییراتی که در لایحه رخ داد شاهد رشد 37 درصدی بودجه این دانشگاه بودیم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با بیان دیدار خود با استاندار خوزستان، گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای قراردادی را با استانداری خوزستان بملغ یکصد میلیارد ریال منعقد کرده است به گونه ای که بیش از دو برابر اعتبار سی هزار میلیاردی دانشگاه فنی و حرفه ای برای دانشگاه فنی و حرفه ای استان خوزستان جهت تجهیز کارگاه ها و آزمایشگاه ها اختصاص داده است و آمادگی داریم با استان فارس نیز همانند این قرار داد رامنعقد کنیم.
دکتر صالحی عمران عنوان کرد: با پیگیری های انجام شده موفق شده ایم در راستای استقرار نظام یکپارچه آموزش عالی فنی و حرفه ای و به منظور تحقق سیاست های کلان آموزش های مهارتی و تسهیل در فرآیند تصمیم گیری و با اعلام موافقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای نخستین بار مجوز تشکیل شورای برنامه ریزی آموزش های عالی فنی و حرفه ای در دانشگاه فنی و حرفه ای صادر شود.
در ادامه مهندس اسماعیل تبادار بر لزوم تقویت ارتباط این دانشگاه با محیط حقیقی کار تاکید کرد و افزود: ارتباط با محیط کار مهمترین و تاثیرگذارترین گام در آموزش های مهارتی است.
مهندس تبادار حضور در محیط واقعی کار را پایه آموزش های مهارتی دانست و افزود: دانشجویان رشته های فنی و حرفه ای با تجربه حضور در محیط کار به ذهنیت مناسب و مثبت نسبت به آنچه باید بیاموزند دست می یابند و با ابزار کار و آزمون و خطاهای واقعی در این محیط آشنا می شوند.
وی با بیان اینکه نیاز ضروری جامعه امروز اشتغالزایی است، تاکید کرد: ایجاد اشتغال بدون حرفه یابی محقق نخواهد شد.
استاندار فارس با اشاره به سخنان رییس دانشگاه فنی حرفه ای مبنی بر توسعه آزمایشگاه ها در دانشکده های فنی استان، از آمادگی مدیریت ارشد استان فارس برای همراهی در این امر خبر داد و خاطرنشان کرد: کارگاه ها وآزمایشگاه ها در دانشکده های فنی و حرف ای باید نمونه ای کامل از محیط واقعی کار باشند و دانشجو بتواند پس از آموزش در این کارگاه ها و آزمایشگاه ها تفاوت انجام دقیق و علمی آنچه آموخته را با محیط کار بیرون مقایسه کند.
مهندس تبادار همچنین با تاکید بر اهمیت تکمیل واحد دانشکده فنی و حرفه ای در شهرستان فیروزآباد، گفت: با توجه به اینکه مجموعه های پلی اتیلن و سایت پتروشیمی در این شهرستان در دستور کار قرار دارد و از سوی دیگر منطقه انرژی بر لامرد و شهرک صنعتی مهر در فاصله ای نزدیک با این شهرستان قرار دارند، افتتاح و بهره گیری از ظرفیت های یک مرکز آموزش فنی حزفه ای در شهرستان فیروزآباد به لحاظ نزدیکی با این مجتمع های صنعتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و زمینه اشتغال را نیز برای جوانان این منطقه فراهم خواهد کرد.