در حال بارگذاری ...
جمعه 25 آبان 1403

بازدید رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای فارس از دانشکده فنی و حرفه ای امام رضا علیه السلام نورآباد ممسنی

علویان مهر رئیس دانشگاه های فنی و حرفه ای استان فارس در سفر به شهرستان ممسنی از آموزشکده فنی و حرفه ای امام رضا(ع) بازدید کرد.

رئیس دانشگاه های فنی و حرفه ای استان فارس گفت: خوشبختانه روند پیشرفت دانشکده فنی ممسنی نسبت به سال های گذشته رو به رشد بوده و کارها و فعالیت های زیادی صورت گرفته است هرچند هنوز برای رسیدن به آن شرایط ایده آل فاصله دارد.

 لذا باید نگاه مسئولین شهرستانی از جمله فرماندار و شهردار به صورت حمایتی باشد و از طریق اعتبارات مختلف و کارهای خدماتی این دانشکده را حمایت کنند. البته مشکل اعتباری در تمامی دانشکده های کشور وجود دارد و انتظار می رود مسئولین نظام و کشور بویژه نمایندگان مجلس توجه ویژه ای به این مجموعه کنند.

مسئولین ما باید بدانند راه برون رفت از بیکاری و مشکلات اقتصادی از مسیر آموزش های فنی و حرفه ای می گذرد که منجر به تحقق کار آفرینی و مهارت آموزی می گردد. متاسفانه هنوز آن اعتبارات مناسب و ردیف های بودجه ای برای این مساله تحقق نیافته است و انتظارات از نمایندگان مجلس و دولت بالاست.

وی با اشاره به این که استان فارس دارای 12 هزار دانشجوی فنی و حرفه ای است ، گفت: واقعا باید بپذیریم که دانشکده های فنی و حرفه ای محجور مانده چه آن زمان که زیر نظر آموزش و پرورش بود و چه حالا که به وزارت علوم پیوسته هنوز به آن جایگاه واقعی خود نرسیده است. اگر امروز جامعه با مشکل بیکاری روبرو شده به دلیل آن است که جوانان مهارت کافی ندارند و بسیاری از صنعت داران کشور ، عنوان می کنند نیاز امروز صنعت، نیروی انسانی توانمند و متخصص است.

علویان مهر با اشاره به اینکه در سال 96 مصوب شد تا  200 میلیارد برای تکمیل و تجهیز کارگاه های دانشکده های فنی در نظر گرفته شود افزود: امیدواریم در این دو ماه باقی مانده این اعتبارات جذب شود تا کارگاه های این مراکز تجهیز شوند.

 

رحمت الله فرامرزی فرماندار ممسنی نیز  در این بازدید رئیس دانشگاه های فنی و حرفه ای استان فارس  همراهی می کرد گفت :  آموزشکده های فنی به لحاظ مالی و اعتباری فقیر هستند و دانشکده نورآباد نسبت به بقیه ی مراکز، محروم تر است لذا باید در سطح کلان به دنبال تجهیز این دانشکده باشند.

اگر امروزه  در دانشگاه ها بی انگیزگی وجود دارد و در کل کشور به عنوان یک بیماری علمی مطرح شده نشات گرفته از معضل بیکاری و مساله امنیت شغلی است این در حالی می باشد که  رشته های فنی می تواند باعث کار آفرینی جوانان شود.

لذا انتظار داریم دانشکده های فنی احیا شوند و در جامعه و خانواده ها نسبت به دیگر رشته ها بیشتر به فنی و حرفه ای توجه شود متاسفانه امروزه بیشتر دانش آموران رشته های تجربی و پزشکی را می پسندند اما در آینده ی کشور به متخصصین رشته های فنی و مهارتی نیازمند است. از نظر بازار کار نیز رشته های فنی و افراد با مهارت بیشتر امکان جذب بازار دارند.

وی در پایان گفت: البته برای افزایش علاقه ی جوانان  به رشته های فنی باید مخاطب پذیری  دانشکده ها را افزایش داد که با کیفیت بخشی آموزش و بهبود نجهیزات  محقق می شود.