در حال بارگذاری ...
جمعه 25 آبان 1403

سخنرانی دکتر شفیعی در بیست و چهارمین کنفرانس مهندسی برق ایران

بیست و چهارمین کنفرانس مهندسی برق ایران با حضور اساتید، دانشجویان و فعالان صنعت برق در تالار رازی برگزار شد.

الکترونیک، قدرت، کامپیوتر، کنترل، مخابرات و مهندسی پزشکی؛ 6 محور اصلی این کنفرانس است.

کارگاه های آموزشی با هدف دانش افزایی کارشناسان سازمان ها و نمایشگاهی از توانمندی های صنعت برق کشور از دیگر برنامه های بیست و چهارمین کنفرانس مهندسی برق ایران به شمار می رود.

در ابتدا ، پیام وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری به بیست و چهارمین کنفرانس مهندسی برق ایران قرار شد.

در بخشی از این پیام آمده است :" رشته مهندسی برق و کامپیوتر امروزه رهگشای بسیاری از مسائل فناوری در جهان است.

گرایش های مختلف این رشته گستره وسیعی از مسائل فناوری جهان را در بر می گیرد و یکی از پرطرفدارترین رشته های مورد علاقه جویندگان علم و دانش در کشور به حساب می آید.

چشم اندازی که امنون فراروی دانشمندان، محققان و پژوهشگران این رشته قرار دارد ارتباط نخبگان علمی با صنعت و به کارگیری دستاوردهای این رشته برای تحقق اقتصاد مقاومتی است. 
دکتر مجید ارشاد ، رئیس دانشگاه شیراز در مراسم افتتاحیه کنفرانس مهندسی برق با تاکید بر رسالت اجتماعی دانشگاه ها برای حل مشکلات و معضلات موجود در جامعه اظهار داشت : امید آن می رود که برگزاری چنین کنفرانس هایی سبب ارتباط قوی تر میان صنعت و دانشگاه شود.
وی افزود : یکی از مهمترین چالش های فراروی ما ، موضوع برق و انرژی است و دانشگاه شیراز با سابقه درخشان و قدمت 70 ساله می تواند زمینه مناسبی را برای توسعه پایدارو پیشرفت همه جانبه ایجاد نماید.
دکتر ارشاد با تاکید بر تربیت دانشجوی کارآفرین در دانشگاه ها ، خاطر نشان کرد : هر مجموعه ای که با هم فکر کنند ، تصمیم بگیرند و عمل کنند، قطعا می توانند به نتیجه مطلوب دست یابند.

دکتر فرجاه ، دبیر علمی کنفرانس در آیین گشایش خاطر نشان کرد : در گذشته ، شیراز به عنوان قطب الکترونیک کشور مطرح بوده و دانشکده مهندسی با بیش از نیم قرن سابقه، کارنامه ی درخشانی را در ارائه خدمات و گسترش دانش فنی در جامعه ایفا کرده است.

دکتر فرجاه هم گفت :در سال 1382 نیز کنفرانس مهندسی برق در دانشگاه شیراز برگزار شد و این برای دومین بار است که دانشگاه شیراز میزبان کنفرانس مهندسی برق ایران است.
وی ادامه داد: حدود هزار و 200 مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد وپس از داوری های لازم توسط اساتید دانشگاه های کشور، حدود 570 مقاله به صورت سخنرانی و پوستر ارائه می گردد.
استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر اظهار داشت : 5 کارگاه آموزشی و سه میزگرد صنعتی با موضوعاتی از قبیل دولت الکترونیک و صنعت برق در مدت 3 روز برگزاری کنفرانس شیراز برگزار می شود.

دکتر شفیعی، دبیر کمیته دائمی مهندسی برق ایران و استاد دانشگاه امیرکبیر هم با تشکر از مسئولان دانشگاه شیراز به خاطر میزبانی کنفرانس بیست و چهارم، هدف این کنفرانس را ایجاد یک محیط علمی برجسته و محیطی جهت تبادل نظر علمی و فنی و ارائه آخرین یافته های علمی و پژوهشی توسط دانشگاهیان، سازمان ها و صنعتگران در همه ی زمینه های مهندسی برق عنوان کرد.

وی افزود : چندین سال است که سعی کرده ایم شاخه مقالات صنعتی در کنفرانس مهندسی برق شکل بگیرد ، اما متاسفانه هنوز این مهم به صورت ثابت و پیوسته ، تحقق نیافته است.
دکتر شفیعی بلا اشاره به نامگذاری امسال به نام اقتصاد مقاومتی ، تصریح کرد : مجموعه مهندسی برق باید پاسخ مثبت و مناسبی را به مملکت بدهد و در راستای عملیاتی کردن این شعار عمل نماید.
وی فارغ التحصیلان دانشگاه ها را افرادی توانمند توصیف کرد و گفت : صنعت باید بستر مناسبی را برای اشتغال این دانش آموختگان فراهم کند.